Online klaver spil | Øre uddannelse | Musik maskine | Online Trommer | Guitar maskine | Bemærk par | Kids klaver | Bemærk skytte | Online klaver |
 

 

 

Grundlæggende guitar akkorder musik online spil

Dette vil lære dig hvordan man spiller Basic guitar akkorder. Ærligt talt, er det mere og ikke et spil møtrik en slags referencemateriale, der er repræsenteret i en meget enkel og visuelt levende form.

Det er en simpel og gratis Flash musik spil. Du vil se knapper med denotations grundlæggende guitar akkorder skrevet på dem. Du kan vælge en guitar akkord du ønsker at se ved at klikke på det tilsvarende knap. Den valgte knap vil blive blå.

I midten af ​​skærmen, vil du se et gitter med kvadrater forestiller en guitar tabulatur. Når du vælger en guitar akkord, den kvadrater på nettet som viser tilsvarende strenge og bånd bliver rød.

Selvfølgelig kan du ikke helt læse en melodi af en guitar tab. For eksempel, du kan ikke læse rytme og den præcise længde af et notat om det. Men ved hjælp af vores grundlæggende guitar akkorder referencemateriale, vil du hurtigt huske alle akkorder, vil vide, hvad strenge og bånd til at bruge mens du spiller dem, og også, vil du blive i stand til at læse guitar tabulatur.

Det er meget nemmere at lære at læse guitar tabulatur end at lære at Læs noder til guitar. Så evnen til at læse guitar tabulatur er meget nyttigt for guitar elskere! Nyd vores fantastiske musik online spil, Vil det hjælpe dig med en masse!

Live en kommentar om denne musik spillet

Download dette online musik spil

 

Discus dette spil på forum

 

Den værste aktivitet jeg har fundet, var at gøre med læring grundlæggende guitar akkorder (selv om de kaldte det et spil) http://flashmusicgames.com/guitar_chords_basic.html Det er interessant, at Dette er fundet på samme sted som et godt spil som illustrerer, hvor meget variation Der er i kvalitet på nettet. I denne aktivitet, at linjerne op et gitter, der ligner ikke en guitar gribebrættet. Dette er virkelig forvirrende, da linjer normalt anvendes som strenge i akkorden diagrammer (se min afsnittet om 100 fælles akkorder). Det må antages, at den, der gjorde dette ikke spille guitar. Brug af denne aktivitet ville faktisk være til skade for læring som konventioner ignoreret og erstattet med dårligt udformede grafik. Nogle af akkorderne er også forkert.

Du kan ikke læse rytmen på en guitartablatur og du kan ikke Læs den nøjagtige længde af en note. Tabulatur kan give dig en lille indikation Men hvor længe en note ved at lade mere eller mindre plads mellem numrene.

Det kan virke fjollet at afsætte en hel side til at gå over en akkord, vi allerede har lært, men tro mig, du vil sætte pris på det i kommende uger. F-dur akkord er det mest vanskelige, vi har lært indtil nu, men det bruger en teknik, som vi vil bruge tiden i fremtiden lektioner. At Teknikken er ved hjælp af en finger i din fretting hånd til at holde nede mere end én tone ad gangen.

Se også denne ting for at finde guitar akkorder

  • http://www.8notes.com/piano_chord_chart/Cm.asp
  • http://www.good-ear.com/

Find og gem liste over akkorder. Grundlæggende guitar akkorder Et ark af de mest anvendte rock akkorder. Velegnet til begyndere. Tomme akkord ark En tom ark akkorder skabeloner til at printe ud og bruge. Grundlæggende guitar akkorder Em, C, G, D, Am, E, og A Gratis lektion. En detaljeret forklaring af, hvordan du læser guitar tabulatur, så du kan bruge titusinder af guitar tabs på nettet. om de grundlæggende guitar akkorder Em, C, G, D, Am, E, og A. Følgende akkorder er 7 af de mest grundlæggende åbne position akkorder. En åben position akkord er en, der indeholder mindst ét ​​åbent streng.

Mest populære online musik-spil

Em er den første akkord, du skal lære. Ikke alene er det en vidunderlig akkord, men det er nemt. Den lille m efter E betyder mindre. Klimpre kun på beat 1 af hver foranstaltning. Dette giver dig masser af tid til at komme til den næste akkord. Næste Prøv klimprer kun på beats 1 og 3. Akkord Sammendrag Diagram Two. En Guitar-Masters præsentation. Endelig klimpre på alle 4 beats. Hver akkord progression har en MIDI spille sammen sporet. Akkord nummer to er C (større). Du kun ønsker at klimpre toppen 5 strenge (det betyder den højeste klingende 5 strenge, ikke deres forhold til gulvet). Læring Guitar - Lektion One - Learning Basic Chords I dette online lektion til at hjælpe dig starte spille guitar, vi undersøge, hvordan man spiller G-dur, C-dur, og D-dur akkorder.

Der er 2 ting, du bør praksis som du lærer nye akkorder. Spil det noter af akkorden individuelt, og sørg for, at alle sedler er klingende.

Praksis skift mellem forskellige akkorder holde et jævnt tempo. Prøv ikke at stop, er målet at lære at skifte mellem akkorderne få den bedste lyd muligt (uden at stoppe). Løse eventuelle problemer, som du er klimprer. Med alle Følgende akkord progressioner gøre følgende. Hvordan man spiller guitar gratis lektioner. "Guitar øre" online spil for klaver begyndere. Gratis guitar akkord spil Game grundlæggende guitar akkorder, hvordan man kan læse dem, når de til bruge alternative greb! Dette er de grundlæggende akkorder vi bruger i guitar. De er ofte den første. Opret bogstav og skarpe, og se, hvordan det spiller på guitar.


Musik Spil | Bogmærke | Kontakt form |

Copyright 2005 - Musik online spil (online klaver, online guitar, online trommer) og øre træning