Online klaver spil | Øre uddannelse | Musik maskine | Online Trommer | Guitar maskine | Bemærk par | Kids klaver | Bemærk skytte | Online klaver |
 

 

 

Guitar akkorder maskine

Har du nogensinde set sådan en sjælden og unik Guitar akkorder maskine? Vi vil vædde på du har ikke! Det er en musik online spil, meget detaljerede, brugervenligt og nyttigt. Faktisk er det sandsynligvis den mest detaljerede guitar akkord søg nogensinde har været tilgængeligt gratis.

Dette er en ganske avancerede uddannelsesformål online musik spillet, som vil helt sikkert hjælpe dig en masse. Det har en ganske eksklusiv, let at læse og intuitivt forståelige grafisk brugerflade og mulighed for at både se og høre musikalske akkorder. Kun med dette program vil du være i stand til at få detaljerede finger indstillinger for alle de grundlæggende guitar akkorder og skalaer.

I venstre side af skærmen, vil du se knapper med bogstaver angiver grundlæggende guitar akkorder skrevet på dem. Du kan vælge en guitar akkord du ønsker at se ved at klikke på den tilsvarende knap. Den valgte Knappen bliver blå.

Til højre for disse knapper, der er knapper med yderligere muligheder vedrørende guitar bånd du vil bruge. Du kan vælge en ekstra valgmulighed, du har brug for, ved at klikke på den tilsvarende knap. Den valgte knappen vil også blive blå.

Hver gang du vælger en akkord, vil du høre det spillede. Dette er meget bekvemt, fordi det også gør spillet en musikalsk øre træner (Mens du udforsker nye akkorder, skal du sørge for at lytte omhyggeligt og synge i harmoni med dem).

I midten af ​​skærmen, vil du se et gitter med kvadrater forestiller en guitar tabulatur. Når du vælger en guitar akkord, den kvadrater på nettet som viser tilsvarende strenge og bånd bliver rød.

I højre del af skærmen vil du se numre angiver strenge og bånd, du skal bruge. Hvis du er forvirret med den visuelle repræsentation af en guitartablatur, se på disse tal, og du vil forstå alting. Selv et barn vil være i stand til at lære at spille grundlæggende guitar akkorder med denne vidunderlige multifunktionelle onlinemusik spil!

Live en kommentar om denne musik spillet

Download dette online musik spil

Jeg bruger den næste tabel akkorder - strings for dette spil. Guitarister er en unik race. Chancer er, hvis du spiller guitar, er du enten selvlært eller har taget et lille antal lektioner via en ven eller guitarlærer. Intet galt med at tage de mere uformel tilgang til læring musik, men det skaber nogle iboende problemer når det kommer til møjsommelig opgaver gerne lære at læse musik. At lære at synet Læs tager en rimelig mængde arbejde, uden umiddelbar fordel, og det er den slags opgaver, autodidakte musikere har tendens til at undgå. Det er aldrig for sent at lære at læse musik ... Hvis du ønsker at gøre alvor af en karriere i musikindustrien, det er virkelig vigtigt.

Imidlertid har guitarister skabt deres egen metode til musik notation, guitar tabulatur, som, selv ganske vist mangelfulde, giver en enkel og let at læse måde at dele musik med andre guitarister. Hvis du var en pianist, men du næsten sikkert ville have lært at spille instrumentet gennem mange års privat undersøgelse, som ville omfatte både musik teori, og stor fokus på synet læsning.

Guitar spil

Find og gem liste over akkorder. Grundlæggende guitar akkorder Et ark af de mest anvendte rock akkorder. Velegnet til begyndere. Tomme akkord ark En tom ark akkorder skabeloner til at printe ud og bruge. Grundlæggende guitar akkorder Em, C, G, D, Am, E, og A Gratis lektion om de grundlæggende guitar akkorder Em, C, G, D, Am, E, og A. En detaljeret forklaring på, hvordan man kan læse guitar tabulatur, så du kan bruge titusindvis af tusindvis af guitar tabs på nettet. Følgende akkorder er 7 af de mest grundlæggende åben position akkorder. En åben position akkord er en, der indeholder mindst en åben streng virtuel guitar.

Mest populære online musik-spil

Næste prøve klimprer kun på beats 1 og 3. Akkord Sammendrag Diagram Two. A Guitar-Masters præsentation. Endelig klimpre på alle 4 beats. Hver akkord progression har en MIDI spille sammen sporet. Akkord nummer to er C (større). Du skal kun ønsker at klimpre på top 5 strenge (det betyder den højeste klingende 5 strenge, ikke deres forhold til gulvet). Læring Guitar - Lektion One - Læring Grundlæggende Akkorder I denne online lektion til at hjælpe dig begynde at spille guitar, vi undersøge, hvordan spiller G-dur, C-dur, og D-dur akkorder.

Der er 2 ting, du bør praksis som du lærer nye akkorder. Spil det noter af akkorden individuelt, og sørg for, at alle sedler er klingende.

 


Musik Spil | Bogmærke | Kontakt form |

Copyright 2005 - Musik online spil (online klaver, online guitar, online trommer) og øre træning