Online klaver spil | Øre uddannelse | Musik maskine | Online Trommer | Guitar maskine | Bemærk par | Kids klaver | Bemærk skytte | Online klaver |
 

 

 

Bemærk par musik spil

Dette spil er baseret på en velkendt huskespil, hvor kort er momentant vendes, når du klikker på dem. I dette særlige inkarnation af spillet, er musiknoder produceres, når du klikker på hvert kort. Brugeren skal være i stand til at skelne, når to notater er identiske og også huske hvor de blev fundet. Elementet for at vinde om at finde alle parrene med det mindste antal klik.

Psykologer rapporterer, at folk, der lærte at spille nogle musikinstrumenter er klogere og har en bedre hukommelse end mennesker uden musik uddannelse. Har du ønsker at lære at synge, anerkende noter og læse musik? Så vær venlig at betale opmærksom på dette vidunderlige hørelære hukommelse udvikle online spil!

Du vil blive vist et gitter bestående af 16 firkantede kort med deres ansigter ned. Hver gang du vælger et kort ved at klikke på det med en mus, er en note vises og afspilles. Prøv at finde det andet kort, der passer til først ved at klikke og lytte til andre noter. Hvis begge kort er de samme, disse kort vil blive fjernet for at afsløre en del af billedet skjulte nedenunder. Hvis de er forskellige, både kort vende tilbage til et ansigt ned position. Du bliver nødt til huske, hvad notat var på kortet, så du kan prøve og finde et match næste gang. Spillet er slut, når du har matchet alle de par og alle kort er væk.

Dette hørelære pitch spil kan synes enkel, men det er meget spændende og hjælper med at udvikle musikalske hukommelse og øre for musik. På grund af den programmets brugervenlighed og venlighed af interface, selv et lille barn kan spille det! Dette pædagogiske spil for både børn og voksne vil more dig, og støtte i læring musik! Det er en perfekt øre træner for alle!

Live en kommentar om denne musik spillet 

Download dette online musik spil - Du kan bruge dette spil gratis på din computeren. Også du kan bruge det gebyr på dit websted.

 

Jeg keder sig og spille nogle note lytter spil. Ved hjælp af en online musik note matchende spil. Overraskende, jeg formår at opretholde konstant score med træk spiller af tonerne matchning. Sammenlign med den normale kort matchende spil, på gentagne spil, bedrage mit visuelle hukommelse os sammenligne til høringen hukommelsen. Bare tage 8 par af kort. Blander rundt. Match kortet og registrere den samlede for succes kamp. Spille det 8 gange i en roller og registrere den samlede tid har brug for. Forsøger at "stødpude op" placeringen af ​​kortet er ikke så simpelt, medmindre du er uddannet på kortet optælling. I par, skal du huske mindst 12 kort til normal afspilning. Ak, når du gør "kortet optælling", taler om kort "navn" i din sind, det ikke længere fungerer som visuel hukommelse. På den anden side, hvis nogen bare minder om "image" af kortet, så vil du mærke hukommelse forvirring af placering af kortet. Jeg tror, ​​det er noget at gøre med uddannelse og sprogundervisning.


Dit barn kan læse noder nemt og hurtigt. Dette online klaver spil Designet af Flash. Lære at læse noder trin for trin, i dit eget hastighed. Lytte til en musik note, kan du prøve at genkende det! Online musik lektie for alle standarder og stilarter musiker er til rådighed hele over nettet. Nogle steder tilbyde disse til at opfordre dig til at købe deres ydelser, produkter eller til at øge deres hjemmeside og de er gratis! Let at tilpasse, dette hørelære computerspil kan du lære musik noter.

Psykologer rapporterer, at voksne, der har lært at spille et musikinstrument som et barn har en bedre verbal hukommelse end voksne uden musik uddannelse. Forskere undersøgt både verbal og visuel hukommelse i en gruppe på 60 kvindelige universitetsstuderende. Af disse studerende, havde tredive modtaget mindst 6 års træning med et musikinstrument, før de fylder 12, og tredive havde modtaget ingen uddannelse.

I løbet af en periode på fem måneder en gruppe på ti børn med særlige pædagogiske behov blev bombarderet med lyd ved at spille orkestermusik (Hovedsagelig Mozart) Under normal læringsaktiviteter. Den resulterende effekt på deres adfærd var bemærkelsesværdig. Resultaterne tyder på, at koordineringen center af hjernen kan blive stimuleret af visse frekvenser, og den deraf følgende effekt er at bremse hele kroppen stofskifte biokemiske, der producerer en beroligende effekt på eleverne. Den elever blev rolig og co-operative inden minut af musikken bliver tændt.

Effekten varede i varigheden af ​​lektionen og blev gentaget hver lektie for hele fem måneders forsøgsperiode. Jeg ved, hvordan komponerer musik. Du kan for at gøre musik let og sjovt. Nævne nogen tone efter gehør. Ren guitar hemmeligheder. Jeg kan vise dig hvordan man spiller et klaver. Lær at læse musik og meget mere med interface teori software. Nem hørelære. Kontrolleret målinger af kropstemperaturen, blodtryk, vejrtrækning og puls blev fremsat i et forsøg på at foreslå en grund til bemærkninger.

Musik uddannelse på en ung alder kan faktisk ændre hvordan din hjerne virker! Så hvordan kan vi forklare disse resultater? I fortiden, har hjerneskanninger vist, at en region kaldet plenums tidsmæssige (som er involveret i auditiv perception) i venstre hjernehalvdel af musik Hjernen er større i musikere sammenlignet med ikke-musikere. Hvis denne stigning i musikers hjerne størrelse skyldes, at kortikale reorganisering (dvs. bedre forbindelser mellem hjernecellerne eller flere hjerneceller), så er det muligt, at nogle kognitive funktioner også medieret af venstre side af hjernen kan være mere udviklet i musikere. Da verbal hukommelse er primært medieret af den venstre halvkugle og visuel hukommelse er medieret af højre hjernehalvdel, voksne med musik uddannelse skal have bedre verbal hukommelse (men ikke visuel hukommelse) end ikke-musikere, som er, hvad forskerne fandt i denne undersøgelse.

Nøgleord i dette notat par online spil

Sange, du kan spille med Just 4 akkorder! Gør det på Spot! Her kommer Bride! Musical Boot Camp Sådan Stedfortræder en Creative Chord For en standard Chord Som Finger Goes Hvor og hvorfor? Lære at tænke i alle tonearter! For stadig flere musik lektioner for voksne at gå til Klik her for at gennemse vores katalog af klaver kurser Klaver lektioner - Klaver kurser i massevis, der lærer hvordan man improvisere ved hjælp af akkorder - alle stilarter improvisation, herunder jazz, rock, gospel, new age musik og mere. Lære at spille klaver noter fra knytnæve fuld ved at lære klaver chording musikgenrer.

Akkord c nogle keyboard akkorder mærkelig akkord progressioner undersøgelse læsning i de tidlige alder hastighed læsere teste mit tastatur hastighed hvilket omfang toner udgør en 4 akkord skrive en popsang akkord mønstre børn musik flash børn klaver flash mindsket 7 akkorder definition fri noder af sange musik flash websites gratis er musik fløjte online. Lær at spille klaver, lære at læse klavermusik, lære klaver sange fra klassisk musik til populærmusik. Læring klaver og noder ved at tage klaver undervisning er en af ​​de mest sjove ting du kan gøre. Klaver tutorials online via større akkorder, mol akkorder, 7. akkorder, og alle former for akkord progressioner. Lær at spille klaver musik på din drømme med klaver akkorder & piano chording teknikker!

Gratis uddannelse musik spil musik spil gratis gratis online hørelære gratis onlinemusik spil gratis online musik spil for at hjælpe spille klaver gøre notater fra det er lærebog matematik spil til tidlige barndom matematik software i begyndelsen af barndom math uddannelse barnet tidligt downloade hukommelse rytme melodi metronom rytme musik akkord definition musik akkord suspenderet formel.

Musik spillet flash musik spillet keyboard musik spil hørelære musik spil til noter og optælling musik spil for klaver gratis noder spil læsning musik til tastatur læsning noder for børn at læse noder lektioner rytme flash spil rytme flash spil rytme spil at spille gratis rytmiske øvelser fri musik der viser inversion. Online musik generator


Musik Spil | Bogmærke | Kontakt form |

Copyright 2005 - Musik online spil (online klaver, online guitar, online trommer) og øre træning