Online klaver spil | Øre uddannelse | Musik maskine | Online Trommer | Guitar maskine | Bemærk par | Kids klaver | Bemærk skytte | Online klaver |
 

 

 

Online klaver spil
(Online hørelære)

Denne meget god online klaver spil har fået enkle regler. Du trykker på knappen Afspil og lyt til lyden. Din opgave er at anerkende banen spillede. Så snart du har gjort dette, skal du trykke på knappen, der svarer til banen på tastaturet. Hvis du har anerkendt noten ret, vil din score stige. Dette online hørelære Spillet kræver dig til at skrive i den rigtige bogstaver matcher den tekst, du hører så hurtigt som du kan. Dag for dag, vil du finde det nemmere at genkende noter. Vores online klaver spil vil lære dig det!

Live en kommentar om denne musik spillet

Download dette online musik spil

Nøglen til perfekte pitching er almindelig praksis! Selv hvis du ikke har en naturlige evne til at genkende noter, gentagen lytning og anerkendelse vil hjælp. Du selv behøver ikke at hyre en professionel lærer til disse formål, fordi træning med vores online hørelære Spillet vil være nok hjælpe til dig. Vi er sikre på, at du vil vise gode fremskridt! En unik hørelære online klaver spil vil hjælpe dig!

Online Hørelære Game - Nogle mennesker er født med en perfekt øre til musik, Andre er ikke. Men folk, der virkelig tonedøv er kun sjældne, ensom tilfælde. De fleste mennesker kan blive uddannet til at høre musik og synge godt. Vores online hørelære Spillet er en god ting for at udøve dit naturlige øre for musik og forbedre din evne til at synge og spille musik instrumenter.

Vores online klaver spil vil nemt lære dig at identificere forskellige musical pladser og synge i harmoni med en note eller akkord, der spilles. Du vil hurtigt lære at pitch en note. Hvad betyder dette? Hvis du vil lære at synge eller spille et instrument, er det afgørende vigtigt at anerkende et notat af sin lyd, og vice versa, at synge korrekt en note at se sit brev betegnelse.

Ideelt set bør en sanger kunne genkende hver lyd, der afspilles, og synge i tune med det. Vores online klaver spil vil udvikle dine evner og hjælpe dig synge bedre. Selv hvis du ikke synes at klare godt, tror ikke, at du kan ikke pitch på alle. Mest sandsynligt, du simpelthen ikke ved, hvordan man kan lytte til musik og synge korrekt. Efter du øve dine pitching færdigheder ved hjælp af vores online klaver spil, Du vil helt sikkert fremskridt! Dette kan tage dig mere eller mindre tid, men du bør altid huske end du kan lære at gøre det.

Denne unikke online hørelære Spillet lærer note anerkendelse en hurtig, effektiv og venlig måde. Det er nok en af ​​de bedste eksisterende online hørelære spil. Du kan downloade den og begynde at lære det samme! Og hvad er også vigtigt, det er gratis!

Hvis du vil se et sæt af klaver online spil.

 

Hørelære & Pitch Q & A

Q. Hvad er hørelære A. Hørelære eller Pitch Øvelser er begreber, der anvendes til at beskrive metoden til undervisning og lære at identificere en note og synge i melodi med den note eller akkord, der afspilles.

Q. Hvorfor skal jeg lære at pitche en note til musik? Hvis du ønsker at lære at synge eller spille et instrument er det vigtigt at kunne synge rigtige toner på det rigtige sted (og på det rigtige tidspunkt!). Ideelt set en sanger skal kunne genkende de vigtigste bliver spillet og synge en af ​​de noter i akkord eller skalere uden at lyde skarp eller flad (medmindre det er effekt du har brug for den sang!).

Q. Min ven kan gøre dette, og hun har ikke haft lektioner - men jeg kan ikke - hvorfor er dette? Nogle mennesker er født med en fremragende "øre" for musik og er naturligt talentfulde, men de fleste sangere behov for at lære og praktisere kunsten før det bliver anden karakter.

Q. Hvordan kan jeg se, om jeg er på banen eller ej? Optag dig selv synge med på en sang, du kender godt og lyt til din indsats - er de toner, du synger melodiske, er de præcis de samme som de sangere eller gør de lyde barsk, skarp eller flad? Hvis sidstnævnte er tilfældet, så er du ikke synger 'på banen «. Du kan også prøve optagelsen selv synge vores online skalaer. Hvis du synger i centrale så de toner, du synger vil lyde som noter, der spilles.

Q. Hvad er 'Perfect Pitch?' Dette er den term, der anvendes til at beskrive en person, der kan synge (eller spille) noterne (eller akkorder) sammen med musikken uden at læse noder. Det er også bruges til at beskrive evnen til at synge nogen note på anmodning uden at høre notat spillet af et instrument. Nogle mennesker er født med denne evne - andre har brug for at lære og praksis til at blive kompetent.

Q. Jeg kan ikke Pitch - jeg tonedøv? Usandsynligt - meget få mennesker der virkelig »Tonedøv«, som er betegnelsen for en person, der synes at mangle den evne til at skelne mellem en note (eller akkord) fra en anden - Det er meget sjældent! De fleste mennesker der tror de er »Tonedøv 'bare nødt til at lære at lytte og praktisere deres pitching færdigheder. Det tager nogle mennesker mere end andre, men det kan læres.

Q. Hvordan kan jeg lære at pitch korrekt? Nøglen til at anerkende noter, akkorder og intervaller gentages lytte og synge tilbage. Ideelt set skal du bruge en lærer til at hjælpe dig med at identificere, hvordan du skrider, men der er øvelser, nedenfor for at praktisere selvom du brug for et instrument til at gøre dem. Alternativt kan du prøve online Hørelære programmer eller download pitch anerkendelse, der er opført nedenfor.

Dette spil lærer note læsning. online hørelære evnen til musikeren testes som noter bliver spillet på en musik personale. At skrive tastatur. Spillere skal hurtigt skrive det korrekte bogstav til at matche note vist på personalet.

 

Hørelære lektioner. Nævne nogen tone efter gehør. Ren guitar hemmeligheder. Jeg kan vise dig hvordan man spiller en klaver. Musik teori. Lær at læse musik og mere med interface teori software. Nem hørelære. Guitar og bas øre træner. Spille sammen hørelære software. Gratis download. Klaver sjæl lære at spille og blive musiker du altid ønskede at være. Bemærk enhver pitch efter gehør. Fuldt tilpasselige med unikke øre uddannelse. Hvordan man kan studere. Færdigheder og sjov og ydeevne. Gøre læring musik sjov whit flash musik spil. Hørelære online. Den måde at lære musik. gratis lektioner. Note lærer. Trommer og klaver flash spil. Den nye måde at lære musik. Guitar skalaer. Drum sæt online. Klaver unikke online. C kan vise, hvordan man spiller online. Jeg ved, hvordan komponerer musik. Du kan for at gøre musik let og sjovt.

Brev fra Tommy om musik spillet.

Også - du nævne du gerne gøre flash spil. Som en musiklærer, ville jeg kærlighed to typer af spil, som du ikke har. Jeg vil gerne et spil, der viste en musik note om en musik personale og studerende skal skrive i Pianoteq er udstedt fra en akademisk forskning og resultater i det, vi kalder det fjerde klaver generation. Dette er den allerførste, og kun, klaver til rådighed, der

skrivelsen navnet på dette notat - og flere point for hvor hurtigt de svar. Spillet kan gøres for Treble, Bass, Tenor, og Alto Clefs. Undervisning børn til at læse noter er meget vigtigt. Jeg ville også elske et spil, hvor studerende identificere musik instrumenter ved at se på et billede af mange instrumenter (Som i et orkester), og er nødt til at vælge det instrument, spillet vælger ved at klikke på det korrekte instrument.

Brugere af dette spil siger

Det sidste spil du har sendt, er god. Det synes det kun bruger noter på den nederste halvdel af musikken personale. Det ville være mere udfordrende, hvis noterne optrådt på hele personalet på alle linjer og rum.

Også mine elever kærlighed konkurrence. Er der nogen måde at tvinge spilleren til at vælge hurtigere - og hvis de ikke vælger hurtigt nok, de mister point? Også - Jeg ved, det er en hård ting at gøre i flash, men kan du lave et spil, der holder styr på den højeste score?

Flash du har sendt mig, var ikke rigtig, hvad jeg ledte efter. Jeg vil gerne have en spil, hvor en elev ser note om en musik ansatte og har til at skrive det korrekte musikalske brev - eller vælge den korrekte musikalske brev fra en liste. Dette ville øge deres musik læsefærdigheder.

2nd, vil jeg gerne et spil, hvor en studerende ville se det musikalske bogstav (A, B, C, D, E, F, eller G - A #, Bb, osv.) og er nødt til at spille det på et tastatur.


Musik Spil | Bogmærke | Kontakt form |

Copyright 2005 - Musik online spil (online klaver, online guitar, online trommer) og øre træning