Online klaver spil | Øre uddannelse | Musik maskine | Online Trommer | Guitar maskine | Bemærk par | Kids klaver | Bemærk skytte | Online klaver |
 

 

 

Klavermusik spillet
(Online hørelære for klaver studerende)

Vi er stolte repræsentere dig en helt ny og meget effektiv Klaver onlinemusik spil. Dette spil vil være til stor nytte for alle, der er ivrig efter at udvikle hans / hendes pitching færdigheder og producere klare, korrekte melodier, og det vil fikse og fine-tune din øre for musik og vil hjælpe dig til at mestre pitch anerkendelse og note læsning. Indtil videre er det er en af ​​de enkleste og bedste metoder til at træne ens musikalske evner.

Denne meget god onlinemusik spil har fået enkle regler. Du trykker på knappen Afspil og lyt til lyden afspilles, eller i stedet, se note koden på skærmen. Din opgave er at hurtigt at anerkende noten og trykke på de rigtige bogstav knap, der svarer til dette notat om tastaturet. Hvis du har anerkendt noten ret, vil din score stige.

Dag for dag, vil du gradvist finder det lettere at genkende noter. Du bør Husk på, at erhverve evne til pitch anerkendelse og nodelæsning vil i høj grad øge din evne til at synge melodier korrekt prima vista (Fra syn), for eksempel at lege, mens et musikinstrument. Vores online klaver spil vil lære dig det!

Vær sikker på at begynde din træning så hurtigt som muligt. Det vil ikke koste dig noget - vores hørelære spil er gratis!

Live en kommentar om denne musik spillet | Download dette online musik spil

Dette er Piano online musik spil. Dette spil hjælper med at lærer note læsning. Den dygtighed af musikeren testes som noter bliver spillet på en musik personale. Spillere skal hurtigt skrive det korrekte bogstav til at matche note vist på personalet. online hørelære. Der har været flere spørgsmål indsendt til ofte stillede spørgsmål, er relateret til hørelære herunder at finde banen, sang de rigtige toner og sang, mens du spiller et instrument, så vi besluttede at det var tid til at udvide denne afsnit til at give et par let tilgængelige svar.

Dette er en gratis musikundervisning software. Brug den til at træne din rytme, interval, skala og akkord færdigheder. Solfege - fikse dine ører! Features * Genkend melodisk og harmonisk interval * Sammenlign interval størrelser * Sing the mellemrum computer beder for * Identificer akkorder * Syng akkorder * Skalaer * diktering * Remembering rytmiske mønstre.

Hvad er 'Pitch', og hvordan kan du identificere det?

Noter på et klaver producere en fast lyd, når der spilles, der ikke går op eller ned men efterhånden forsvinde. Mange instrumenter, herunder den menneskelige stemme er i stand at producere uendelige antallet af faste lyde mellem to toner på et klaver med kun bittesmå forskelle mellem dem. Men alle instrumenter og sang stemmer normalt kun benytte en bestemt noter af klaver.

Når guitarister tune deres guitarer, forsøger de at finde præcis den ene fast lyd, de ønsker - andre noter i musikken vil blive spillet i forhold til denne ene notat.

For eksempel spille notat A på et klaver derefter en note til venstre (G) - den andet notat er lavere end den første. Når du spiller noten til højre for A (B) det andet notat er højere. Ordet »Pitch 'refererer til højden eller dybden af lyd.

Udtrykket sang (eller spiller) »off pitch" betyder, at den tekst, der bliver sunget er ikke 'i Tune' med den anerkendte normen (den nøjagtige faste opmærksom på, at en musikinstrument er indstillet til. Tastatur spillere bruger midterste C, som er C tættest på midten af ​​keyboard / piano, brug guitarister E som deres base guitar tuning og orkester spillere bruger A ovenfor midten C).

Har du idé om musik spillet?

 

Hørelære lektioner. Den måde at lære musik. gratis lektioner. online øre uddannelse Note lærer. Trommer og klaver flash spil. Den nye måde at lære musik. Guitar skalaer. Drum sæt online. Klaver unikke online. C kan vise, hvordan man spiller online. Jeg ved, hvordan komponerer musik. Du kan for at gøre musik let og sjovt. Nævne nogen tone af øret. Ren guitar hemmeligheder. Jeg kan vise dig hvordan man spiller et klaver teori. Lær at læse musik og mere med interface teori software. Nem hørelære. Guitar og bas øre træner. Spille sammen hørelære software. Gratis download. Klaver sjæl lære at spille og blive musiker du altid ønsket at være. Bemærk enhver pitch efter gehør. Fuldt tilpasselige med unikke hørelære. Hvordan man kan studere. Færdigheder og sjov og ydeevne. Gøre læring musik sjov whit flash musik spil. Hørelære online.

Brugere skrev om dette spil:

Også - du nævne du gerne gøre flash spil. Som en musiklærer, online hørelære Jeg ville elske to typer af spil, som du ikke har. Jeg vil gerne have en spil, der viste en musik note om en musik personale og studerende skal skrive i. Skrivelsen Navnet på dette notat - og flere point for hvor hurtigt de svar. Spillet kan gøres for Treble, Bass, Tenor, og Alto Clefs. Undervisning børn til at læse noter er meget vigtigt. Jeg ville også elske et spil, hvor studerende identificere musik instrumenter ved at se på et billede af mange instrumenter (Som i et orkester), og er nødt til at vælge det instrument, spillet vælger ved at klikke på den korrekte.


Musik Spil | Bogmærke | Kontakt form |

Copyright 2005 - Musik online spil (online klaver, online guitar, online trommer) og øre træning